• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

УСЗН: Мешканці Покровської громади можуть скористатися новими соціальними послугами

eye

465

19.05.2023 11:16

Новини громад

img

У законодавстві є чимало змін для покращення якості та доступності надання соціальних послуг. В Покровській громаді продовжують впроваджувати нові послуги для мешканців, враховуючи дію воєнного стану. Сьогодні під соціальним супроводом перебуває 12 сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, екстрено надано послуги 23 сім’ям. 

Наразі спеціалісти продовжують кропітку роботу з цифровізації соціальних послуг задля зручності громадян та ефективності роботи. Зокрема, впроваджено та ведеться робота з наповнення Реєстру надавачів та отримувачів - автоматизованої системи, призначеної для збирання, накопичення та використання даних про надавачів та отримувачів соціальних послуг. Про це розповіла начальниця Покровського УСЗН Ірина Бонзюх.

Крім того, людина, яка постраждала на виробництві, відтепер має право на різні способи отримання соціальних послуг з догляду за вибором: або через надавачів соціальних послуг, або отримати грошову компенсацію, у разі якщо догляд здійснює член сім’ї потерпілого або інша особа. 

“Управління соцзахисту вже розпочало роботу щодо комунікації між ПФУ, потерпілими від нещасного випадку на виробництві та посадовими особами виконавчих органів. Від ПФУ отримано повідомлення щодо необхідності складання актів, роботи з обстеження та оцінювання потреб потерпілих соціальними фахівцями триває. Під час візитів проводяться різні роз’яснення та інформування”, - зазначила Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію