• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олена Харчевна: вдячні ветеранам за велику Перемогу

eye

2303

08.05.2023 13:57

Новини громад

img

Сьогодні у День пам’яті та примирення керівники Покровської МВА, представники депутатського корпусу та активної молоді міста відвідали ветеранів та подякували їм за внесок у перемогу в Другій світовій війні. 

Аби згадати лихоліття війни та подвиг українських солдатів, було організовано спільну зустріч керівництва громади з представниками міської спілки ветеранів та ветераном Іваном Бабченковим.

Сьогодні кількість членів організації нараховує понад 5 тисяч осіб, серед яких ветерани Другої світової війні та других локальних війн, учасники бойових дій, учасники війни, діти війни, ветерани праці та громадяни похилого віку. 

“На даний час в місті Покровськ проживає 7 учасників бойових дій, 96 учасників війні і 2.5 тисяч дітей війні. Основним напрямком діяльності в умовах воєнного стану є психологічна підтримка ветеранів та їх соціальний захист. От і сьогодні ми зустрілися з учасниками бойових дій, привітали їх зі святом, пригостили традиційним кулешем. Наші гості зі сльозами на очах згадували про ті страшні, опалені війною роки», - розповів голова Покровської міської організації ради ветеранів Олександр Іващенко. 

У ході зустрічі ветерани, як завжди, ділилися спогадами про фронтові будні, про мирні трудові роки, бажали розвитку громаді та збереження всього того, що було надбано їхнім поколінням.

“Чи міг світ уявити, що у 21 столітті, у самому серці Європи, знову буде війна - страшна і кривава, а наші міста будуть зруйнованими бомбами і ракетами. Сьогодні ми знову боремось зі злом, ім’я якого - рашизм. Це зло буде покарано, а в нашій Україні все буде добре. Ми дуже вдячні всім, хто зараз нас захищає. Велика подяка нашим захисникам і вічна пам'ять тим, хто віддав за життя. На жаль, дуже мало залишилось наших ветеранів, але ми не забуваємо - ми приходимо, відвідуємо і показуємо, що для нас це дуже важливо і ми завжди готові допомогти та завжди поруч”, - зауважила заступник начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Через стан здоров’я вже тривалий час приймають гостей вдома Євген Камінський, до якого сьогодні завітав командир добровольчого формування «Покровськ-1», голова Громадської Ради Михайло Кірсанов та Анатолій Семенюк, якого відвідала заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Не зважаючи на свій поважний вік, ветерани розповідали про своє життя у подробицях та щиро приймали вітання від керівників громади. 

«Ми вдячні ветеранам за Велику Перемогу, за їх життєвий подвиг, вдячні їх рідним і близьким за турботу про них, бажаємо міцного здоров’я, щастя та довголіття. Всім українцям треба брати з них  приклад мужності, любові до рідного краю, життєлюбства, доброзичливості», - зазначив Михайло Кірсанов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію