• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зміни у розкладі руху соціального маршруту та проведення благоустрою в громаді: відбулась робоча нарада зі старостами

eye

315

25.04.2023 12:22

Новини громад

img

Сьогодні, 25 квітня, відбулась зустріч старост громади, під час якої були окреслені нагальні питання життєдіяльності старостинських округів та намічені плани на подальшу роботу. 

Під час зустрічі звучали питання транспортного сполучення з Покровськом, проведення весняних толок та облаштування свердловин.  
Окрему увагу присутні приділили можливості зміни маршруту, за яким курсує соціальний автобус. 

«За сприянням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та при підтримці ГО «Проліска» вдалось запустити соціальний маршрут, який на безоплатній основі здійснює перевезення мешканців найвіддаленіших старостинських округів до Покровська. Ходить він три рази на тиждень: щосереди, щочетверга та щоп`ятниці. За тиждень за узгодженим маршрутом вже було перевезено близько 100 осіб. Сьогодні розглядається можливість дещо змінити графік його руху, щоб транспорт курсував через соціально значущі об`єкти: банк, ринок, лікарні», - зазначила начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач. 

До того ж вона повідомила, що у громаді продовжується реалізація програми «Доброзичлива медицина», у рамках якої усі бажаючі мешканці приєднаних територій мають змогу безоплатно відвідати вузьких спеціалістів Покровської міської лікарні та отримати їх висновок. Кожний перший та останній тиждень місяця курсує автобус, яким жителі сіл можуть дістатись до медустанови. 

Під час наради обговорили керівники старостинських округів й хід виконання робіт щодо буріння свердловин. 

За інформацією Олени Носач, у громаді вже працює 2 джерела водопостачання – у с.Котлине та Перше Травня, останнє з яких оснащено осмосом. 

За планами, найближчим часом свердловини будуть облаштовані в Лисівському, Піщанському та Шевченківському СО. 

Триває у громаді весняне прибирання, тож організаційні питання щодо проведення толок у селах теж були розглянуті учасниками зустрічі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

12

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

21

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

23

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію