• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт доріг у Покровську: якщо погода не завадить, роботи почнуться у травні

eye

357

24.04.2023 14:19

Новини громад

img

Підготовка до проведення ремонту доріг у Покровську виходить на фінішну пряму. Як повідомив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк, завдяки допомозі Донецької ОВА буде проведено поточний ремонт вулиць Шмідта і Шосейна та «мирноградського» шляхопроводу.

«Там дві смуги будуть робитись технологічно-проїзними до капітального ремонту, який вже буде у цьому році. Департамент базової галузі вже розпочав торги 21 квітня, тобто в п’ятницю. Наші обов’язки це 8 доріг по місту зробити проїзними від «горбатого моста» до Захисників України. Це і вулиці Європейська та Прокоф’єва», - пояснив Сергій Добряк. 

Орієнтовна сума, яку буде направлено з міського бюджету на відновлення автошляхів – 14 млн грн. У цю суму входять і ремонти кількох доріг у Родинському. 

Начальник МВА уточнив, що за сприятливих погодних умов та з урахуванням усіх процедур, почнуться ремонтні роботи вже у травні.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

11

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

14

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло для понад 53 тисяч родин за тиждень

З 29 квітня по 5 травня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання для мешканців 97* населених пунктів, постраждалих внаслідок постійних ворожих обстрілів

eye

17

Новини громад

06 травня 2024 14:34

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію