• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках продовольчої місії старостинські округи громади отримали посадковий матеріал

eye

271

24.04.2023 11:11

Новини громад

img

По 50 кг картоплі на одне домогосподарство. Таку гуманітарну допомогу отримали жителі восьми старостинських округів Покровської громади для весняного висаджування. 

Посадковий матеріал надійшов від ГО «Східноукраїнська сільськогосподарська дорадча служба», як виконавиці проєкту «Emergency Food Security and Livelihoods Assistance to Conflict Affected People in Donetska oblast» за фінансової підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

«Дуже вдячні нашим помічникам за таку підтримку сільського населення Покровської громади. Хочу зазначити, що раніше жителі сіл вже отримали від цієї організації понад 3 тис. наборів із насінням овочів та ранньої зелені. Це вагома допомога», - висловила подяку начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформаційно-аналітичний проект «Спектри» для ветеранів та цивільних

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

eye

24

Новини громад

06 травня 2024 16:49

У Покровську волонтери World Central Kitchen годують нужденних гарячими обідами

Під час війни людям, яки опинилися у скрутному становищі, важливо мати підтримку та отримувати допомогу. Саме цю місію виконує глобальна неурядова організація World Central Kitchen.

eye

29

Новини громад

06 травня 2024 15:20

Лише за минулий місяць лікарі ЦПМСД надали допомогу понад 8 тисячам пацієнтів

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги міста Покровськ продовжується активна медична робота, спрямована на забезпечення належного рівня медичної допомоги населенню.

eye

30

Громада 1

06 травня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію