• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У рамках Всеукраїнського олімпійського дня у Покровській громаді провели спартакіаду

eye

517

17.04.2023 17:15

Новини громад

img

17 квітня у Покровській громаді на території спортивного комплексу пройшла відкрита Спартакіада серед працівників сфери фізичної культури та спорту Покровської та Мирноградської міських територіальних громад, присвяченої Всеукраїнському Олімпійському Дню. 

Щорічно подібні заходи проходять за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету Громадською організацією «Національний олімпійський комітет України» за сприяння Міністерства молоді та спорту України. 

Спортивний захід присвячується участі національної олімпійської команди України у ІІІ Європейських іграх 2023 року у Кракові під гаслом «Україна в колі друзів – рухаємося разом до Перемоги та Миру!».

Змагались учасники спартакіади у таких видах спорту: футбол, волейбол, настільний теніс та інші.

«Спартакіада проводиться щорічно. Мета заходу – популяризація фізичної культури та спорту, підвищення спортивної майстерності, надання можливості спортсменам долучатися до здорового способу життя», - наголосив начальник Управління сім?ї, молоді та спорту Покровської міської ради Віталій Щербинка.

Під час змагань виступили спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи м.Покровськ - чемпіони Європи, майстри спорту України, вихованці спортивного клубу "Альтаір", хіп-хоп дует, а також юніорський фристайл дует.

За результатами змагань переможців нагородили грамотами та медалями. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У старостинських округах Покровської громади вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні

До Дня пам'яті та перемоги над нацизмом сьогодні на всій території Покровської громади відбулися урочистості, присвячені вшануванню загиблих у Другій світовій війні.

eye

15

Новини громад

08 травня 2024 11:30

У Покровську вшанували пам`ять борців проти нацизму та нинішніх захисників України

Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, в якому загинуло від п’ятдесяти до вісімдесяти п’яти мільйонів людей. І сьогодні, у День пам`яті та перемоги над нацизмом, ми згадуємо жертв та героїв цієї катастрофічної війни.

eye

72

Новини громад

08 травня 2024 10:17

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

39

Громада 1

07 травня 2024 19:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію