• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Пішов з життя почесний громадянин міста Покровська та приєднаних територій, Іван Мануїлович Кобець

eye

308

07.04.2023 09:56

Новини громад

img

Пішов з життя почесний громадянин міста Покровська та приєднаних територій, досвідчений фахівець, людина, яка все своє життя була віддана лікарській справі, Іван Мануїлович Кобець. В цьому році він мав справити вісімдесятирічний ювілей.

Івана Мануїловіча знали та поважали у всій громаді. За більш ніж півстоліття медичної практики він провів понад тисячу операцій, які врятували багатьох жінок на новонароджених.

Івана Кобця пам'ятають як одного з найкращих спеціалістів, позитивну, інтелігентну та порядну людину. Його життєвий шлях – яскравий приклад вірного і чесного, самовідданого і безкорисливого служіння лікарській професії. Це непоправна втрата для усієї громади.

Покровська міська військова адміністрація та Покровська міська рада висловлюють щирі співчуття сім’ї, родині, близьким та колегам у цей скорботний час. Сумуємо разом з Вами.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного Івана Мануїловича назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Вічна пам'ять!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

15

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

26

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

15

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію