• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ухвалена низка заяв на отримання допомоги власникам зруйнованої багатоповерхівки

eye

320

06.04.2023 20:44

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участю Маргарити Ідрісової відбулось чергове засідання комісії з надання матеріальної допомоги, під час якого було розглянуто ще 5 заяв, які надійшли від власників квартир пошкодженої обстрілом багатоповерхівки у м-ні «Сонячний».

«Було прийняте рішення, що за рахунок місцевого бюджету власникам житла будинку №4 ми виплачуємо по 80 тисяч гривень. Більшість мешканців, які раніше подали документи, вже отримали грошову допомогу. Крім того, ми допомагаємо людям зібрати необхідний пакет документів для оформлення державної компенсації», - зазначила Олена Харчевна.

Ще 2 заяви стосувались надання матеріальної допомоги родинам загиблих під час обстрілу, який стався 15 лютого. Їм буде виплачено по 100 тисяч гривень. 

Крім того, рішенням комісії ухвалено виділення 60 заявникам грошової допомоги на лікування – від 3 до 25 тис. гривень, в залежності від ступеня важкості захворювання. 

До кожного випадку члени комісії підійшли виважено та обґрунтовано.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію