• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До Всесвітнього дня здоров’я у Покровську пройшов міський турнір з настільного тенісу

eye

616

05.04.2023 12:38

Новини громад

img

У Покровській дитячо-юнацькій спортивній школі сьогодні вперше за тривалий час відбулися змагання з настільного тенісу. Міський турнір був проведений з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

За коловою системою серед працівників Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради визначили, окремо для чоловіків та жінок, хто найкраще володіє ракеткою. 

Так, серед чоловіків 1 місце виборов Олег Юркін, випередивши Ігоря Юркіна, якому дісталося 2 місце. Третю сходинку п’єдесталу посів Даніїл Самчук.

Серед жінок кращою стала Інна Борошняна. Друге місце – у Ольги Антоненко і третє – у Анни Бражко. 

Справжній клас показали й ветерани. Перемогу у своїх категоріях отримали Наталія Коновалюк та Микола Ляшенко. Друге місце розділили Любов Ляшенко і Валерій Плетень. Третю сходинку посів Віктор Бєлоусов. 

Такі дружні змагання зарядили працівників Управління сім'ї, молоді та спорту бадьорістю та гарним настроєм! Щиро вітаємо переможців!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

23

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

32

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію