• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Спільно з МОМ. Покровський прихисток для ВПО стане комфортнішим

eye

524

05.04.2023 10:48

Новини громад

img

У Покровську до збірного пункту з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, завітали представники Міжнародної організації з міграції (МОМ) відділу ООН. 

Функціонуванням закладу, в якому розміщений пункт, та вирішенням побутових потреб переселенців опікується Відділ освіти Покровської міської ради. Тож, насамперед делегація поспілкувалась із його начальницею Любов’ю Воротинцевою. 

Аби оцінити стан збірного пункту і визначити, у чому є найбільша потреба, було складено анкету. Увагу приділено необхідності встановлення переносних завіс між ліжками, наявності обігрівачів та подовжувачів для розеток. 

Під час невеличкої екскурсії гостям показали спальні та душові кімнати, ігрову та їдальню. Дар’я Варивод, старша польова асистентка проєкту з управління та координації місць компактного проживання для переселенців, зазначила: «З чотирьох областей, де також в містах створені подібні пункти, Покровський - найгарніший та найкомфортніший». 

Представники МОМ взяли до уваги та пообіцяли виконати всі окреслені у співбесіді побажання, аби й надалі Покровський збірний пункт з прийому та тимчасового прихистку сімей, евакуйованих із зони активних бойових дій, залишався найкращим.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

22

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію