• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

«Армія відновлення» прямує до Перемоги!

eye

949

05.04.2023 08:50

Новини громад

img

Сьогодні найнеобхідніша місія для кожного з нас – робити все можливе для наближення Перемоги. І кожен громадянин України вносить свій вклад в цю справу.

Ті, хто з різних причин втратив роботу, стали «бійцями» урядової програми «Армія відновлення», яка має на меті надати безробітним українцям тимчасове працевлаштування через виконання суспільно корисних робіт.

Суспільно корисні роботи – матеріальна підтримка для мешканців міста, бо законодавством передбачено отримання заробітної плати у розмірі не менше мінімальної, а також всіх соціальних гарантій трудового законодавства.

Покровськ – це місто, де багато вимушено переміщених осіб, які потребують допомоги. Безробітні, працюючі на суспільно корисних роботах, забезпечують стабільне функціонування громади.

Починаючи з листопада минулого року, у Покровському міському центрі зайнятості Донецької області активно реалізується програма суспільно корисних робіт. До участі в ній залученіо 84 безробітних.

У підтримці нормальної життєдіяльності для населення гуманітарна допомога відіграє важливу роль. Так, було укладено договори про організацію та фінансування суспільно корисних робіт з КУ «Агентство розвитку громади» Покровської міської ради, КП «Господар» Удачненської селищної ради, КП "Покровськводоканал", Гродівська сільська рада за видами: розвантаження та завантаження необхідних матеріалів, розвантаження та пакування гуманітарної допомоги. За січень-березень 2023 року було розвантажено 288,3 т. гуманітарної допомоги та доставлено населенню дев’яти старостинських округів.

Отже, цей вид зайнятості надає змогу безробітним громадянам працювати та робити свій внесок у відновлення територій громад та країни у цілому.

Українці не бояться будь-якої роботи, а згуртованість наших людей викликає повагу всього світу і наближає нас до Перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

25

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

46

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію