• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перехід на автономне опалення, стан доріг та буріння свердловин: Сергій Добряк провів особистий прийом громадян

eye

473

23.03.2023 13:34

Новини громад

img

Сьогодні, 23 березня, за участю заступників та керівників структурних підрозділів Покровської МВА відбувся особистий прийом начальника військової адміністрації Сергія Добряка, під час якого лунали питання як особистого характеру, так і колективні звернення. 

Одне з таких стосувалось теми переводу житлових будинків Покровська на індивідуальне опалення. 

Як пояснив Сергій Добряк, цей проєкт розрахований на три місяці та має декілька етапів реалізації: «Аналізуючи цей зимовий період ми дійшли висновків, що котельня №14 є збитковою та нерентабельною. Тому було прийняте рішення щодо переходу на індивідуальне опалення. Усього плануємо підключити 1311 квартир. Наразі проводимо підрахунки, скільки громаді коштуватиме розробка проєктної документації. Попередньо ця сума складає близько 12 мільйонів гривень. Це навантаження візьме на себе адміністрація. До того ж до кожного житла буде заведено трубу», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Крім того, додав, що мешканцям пільгових категорій, які перебувають на обліку в УСЗН, роботи з переходу на автономне опалення, будуть виконані за рахунок місцевого бюджету. 

Декілька звернень, які лунали сьогодні, стосувались стану доріг у громаді. Здебільшого, люди просили сприяння у засипці аварійних ділянок у Піщанському старостинському окрузі, а також ремонту «димитровського мосту».

З цього приводу Сергій Добряк відповів, що це питання на контролі і вже на початку травня за сприянням Донецької обласної військової адміністрації буде розпочато «великий ремонт» доріг. 

«За кошти обласного бюджету планується виконати капітальний ремонт двох головних автомагістралей Покровська – це вулиці Шмідта та Шосейна, а також шляхопровід «Західний» («димитровський міст»). Місто бере на себе зобов`язання відремонтувати 6 міських вулиць. Вже проведено технічне обстеження цих об`єктів, визначені обсяги робіт», - зауважив Сергій Добряк. 

Блок питань, який було винесено на розгляд керівників громади, стосувався житлово-комунальної сфери. Мешканці просили сприяння у ремонті даху одного з житлових будинків міста, системи каналізації та організацію проведення незалежної експертизи електричного лічильника. 

Всі прохання, з якими звертались заявники, були ретельно розглянуті. Керівники комунальних підприємств отримали доручення щодо їх найскорішого виконання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

21

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

18

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію