• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ухвалено ще 10 заяв на отримання матеріальної допомоги власникам зруйнованої багатоповерхівки

eye

247

23.03.2023 08:31

Новини громад

img

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Олени Харчевної та за участю Наталії Іваньо і Маргарити Ідрісової відбулось чергове засідання комісії з надання мешканцям громади матеріальної допомоги, під час якого було розглянуто понад 50  заяв. 10 з них стосувались виплати матеріальної допомоги власникам квартир пошкодженої внаслідок обстрілу житлового будинку, що у мікрорайоні «Сонячний».

Станом на сьогодні з 55 квартир, що зазнали різних ступенів руйнації внаслідок обстрілу 15 лютого, власники 20 квартир вже отримали фінансову допомогу у розмірі 80 тисяч гривень за рахунок місцевого бюджету.

Під час засідання рішенням комісії були ухвалені ще 10 заяв. Також прийняте рішення щодо виплати допомоги у розмірі 50 тисяч гривень родинам загиблих військовослужбовців, а також по 100 тисяч гривень родинам двох загиблих 15 лютого під час прямого влучання в житловий будинок. 

«Наразі вже ухвалено 38 заяв від власників квартир будинку №4 мікрорайону «Сонячний». Чотири родини отримали грошову допомогу від команди «Мій Покровськ».  Комісійно ми збираємось щотижня, щоб якомога швидше допомогти нашим мешканцям», - зазначила Олена Харчевна. 

Крім заяв від власників постраждалої багатоповерхівки, було розглянуто документи 13 осіб, які потребують допомоги на лікування. Усі їх було ухвалено та виділено грошову підтримку у розмірі від 3 до 50 тисяч гривень, залежно від складності хвороби та потреби у відновлюваній терапії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію