• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проблеми жителів приєднаних територій – під контролем керівництва МВА

eye

352

16.03.2023 13:42

Новини громад

img

Сьогодні заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель та начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач зустрілися із начальниками відділів Управління старостинських округів.

«Ми опікуємося нашими селами. Адже вони входять до Покровської громади, і це все – наші жителі, яким має бути комфортно жити та не відчувати різницю життя із містом. Тому ми регулярно проводимо зустрічі та спільні наради», - зазначила начальниця Управління по роботі з територіями Олена Носач. 

Говорили про наболіле. У першу чергу – про водопостачання. Продовжується доставка питної води у старостинські округи. Сьогодні водовоз працював у Срібненському та Новоєлизаветівському СО. 

На свердловині у с. Перше Травня почала працювати фільтрувальна станція від «Water Mission». Вода буде надана на аналіз з метою визначення її якості. Якщо всі показники будуть в нормі, то є сподівання, що питною водою будуть забезпечені не лише мешканці Першого Травня, а й прилеглих сіл. 

Триває втілення у життя і проєкту «Велика вода», який передбачає подачу шахтних вод після відповідного очищення. 

Поскаржились селяни на нестабільний зв’язок. Було вирішено передати 2 Starlink у села Піщане та Новотроїцьке. 

Продовжується виїзна робота адміністраторів ЦНАПу, тож мешканці старостинських округів можуть на місцях отримати необхідні послуги. 

Почалася активна підготовка до святкування Великодня. Території сіл та селищ прибираються від сміття, планується прибирання кладовищ до поминальних днів. 

«Обговорили чимало питань. Наступного тижня планується виїзд до старостинських округів, аби на місці ознайомитися з наявними проблемами, які потребують втручання керівництва, та визначитися з обсягом необхідних робіт», - підсумував заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську Великдень пройшов спокійно та без надзвичайних подій

Завдяки спільним зусиллям правоохоронців та інспекторів КП «Муніципальна служба правопорядку», а також свідомому ставленню місцевих мешканців до безпекових заходів, Великодні богослужіння пройшли без жодних порушень та інцидентів.

eye

12

Громада 1

06 травня 2024 10:01

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

31

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

55

Громада 1

03 травня 2024 18:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію