• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. КП «Муніципальна служба правопорядку» завжди на варті безпеки громадян

eye

275

15.03.2023 09:10

Новини громад

img

З початку 2023 року основна робота Муніципальної служби правопорядку по реалізації заходів, актуальних у період дії воєнного стану, була спрямована на надання допомоги мешканцям громади, контролю за дотриманням громадського порядку та правил благоустрою.

Лише за останні два місяці інспекторами муніципальної служби проведено 35 вечірніх патрулювань міста  щодо охорони громадського порядку спільних з працівниками Національної поліції. Розглянуто 22 звернення громадян. Станом на 01.03.23 по всім заявкам прийняті рішення.

Щоденно здійснюються заходи щодо надання допомоги мешканцям у проведенні евакуації, в ході яких надається допомога маломобільним громадянам  при посадці до автобусів та потягу, допомога у перенесення багажу жінкам та людям похилого віку.

Проведено 67 рейдів містом щодо контролю за станом благоустрою, в ході яких проводились роз’яснювальні бесіди з мешканцями громади щодо дотримання чистоти та порядку у місті.

Задіяні «муніципали» і в роботі щодо військово-облікового обліку мешканців громади. 

З 15 лютого з метою запобігання розкрадання майна постраждалих працівниками КП «Муніципальна служба правопорядку» цілодобово забезпечено охорону напівзруйнованого будинку №4 у м-ні «Сонячний».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

34

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію