• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Генератори, юридична допомога та оснащення шелтерів: окреслені основні напрямки співробітництва з БФ «Карітас Маріуполь»

eye

401

02.03.2023 18:14

Новини громад

img

Задля підтримки жителів та інфраструктури громади керівництво Покровської ТГ налагодило тісну співпрацю з міжнародними та вітчизняними донорами. Серед таких – організація Карітас, яка має чимало підрозділів. 

«Ми розширили нашу мережу - вже 42 центри по всій країні здійснюють допомогу. Завдяки цьому ми змогли надати більш ніж 4 мільйони послуг людям, які цього потребують. А це майже 2,7 млн бенефіціарів», - розповів виконавчий директор Карітас Маріуполь Євген Чако.

Під час зустрічі була оговорена можливість надання громаді двох потужних генераторів, які будуть встановлені на місцевих котельнях, первинної юридичної допомоги населенню(у тому числі ВПО), встановлення фільтрувальних станцій на наявних свердловинах та оснащення гуртожитків для людей, які прибувають до Покровська з зони бойових дій. 

«Головним чином Карітас працюватиме за двома напрямами: забезпечення населення питною водою та ремонт шелтерів. Я дуже радий, що у нас є такий партнер, завдяки якому Покровська громада матиме вагому допомогу», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Обговорили учасники зустрічі й сприяння благодійників у наповненні місцевих шелтерів харчовими продуктами та засобами гігієни. 

Крім того, керівники Покровської МВА подякували представникам «Карітас Маріуполь» за вже тривалу співпрацю та дійшли згоди щодо вирішення нагальних питань місцевих мешканців й створення належних умов для перебування внутрішньо переміщених осіб.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

33

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

39

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

21

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію