• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники Покровської МВА відвідали у лікарні постраждалих жителів зруйнованої обстрілом багатоповерхівки

eye

402

16.02.2023 13:29

Новини громад

img

Внаслідок обстрілу житлових будинків Покровська з травмами різного ступеню тяжкості до Покровської КЛІЛ доставлено 11 місцевих мешканців. Про стан  постраждалих сьогодні дізнавались начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками Олексієм Стеблем та Маргаритою Ідрісовою.

«Серед 11 людей двоє були у важкому стані. Один – у критичному, якого ми відправили у лікарню ім. Мечникова, що у Дніпрі.  4 пацієнти мають травми середньої тяжкості, решта - легкі, після огляду медиків їх було відправлено додому. Сьогодні у лікарні залишилось 5 пацієнтів, - розповів директор КНП «Покровська КЛІЛ» Юрій Бородін. – На випадок таких надзвичайних подій ми маємо чіткий алгоритм дій. Все організовано: одразу спускаються лікарі терапевтичного, хірургічного, неврологічного відділень, тут же консультують та оглядають постраждалих». 

За словами медичної директорки Покровської КЛІЛ Вікторії Переяслової, для медиків кожен такий випадок - це завжди виклик:

Колектив спрацював на відмінно. Допомагав середній медичний персонал. Все було організовано, дружньо. Ми своєчасно діагностували ушкодження у першого пацієнта, стабілізували його стан та відправили далі на лікування в інший заклад 3 рівня. Були й літні, і молоді люди, але це для всіх великий шок та стресова ситуація.

Під час спілкування з медиками та постраждалими мешканцями, керівники поцікавились станом їх здоров`я та нагальними потребами, які є сьогодні. 

«Міська військова адміністрація проводить зустрічі з кожним постраждалим. Вже деякі згодилися виїхати, доки не закінчиться ця агресія. Ми будемо вивчати всі потреби. Надамо матеріальну допомогу тим, хто втратив житло та рідних», - наголосила заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова.

Крім того, додала, що в місті продовжує роботу програма «Покровчани для покровчан», коли мешканці надають свої вільні оселі. І відзначила чуйність та небайдужість жителів, які одразу відгукнулись на чужу біду та об’єднались заради допомоги постраждалим. 
.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

38

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

43

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

26

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію