• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Машиніста крана КП «Покровськводоканал» Євгена Логойко відзначено державною нагородою

eye

276

16.02.2023 10:46

Новини громад

img

За високий професіоналізм, багаторічну плідну роботу, вагомий внесок у розвиток житлово-комунального господарства під час військової агресії машиніста крана автомобільного 5-го розряду КП «Покровськводоканал» Євгена Логойко відзначено ордером «За Заслуги» 3 ступеня. 

Державну відзнаку представнику «комунального фронту» Покровської громади від імені Президента України вручив очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. 

«Ці люди працюють у прифронтовій зоні, фактично — у зоні бойових дій. Завдяки їхнім надлюдським зусиллям більшість жителів вільної частини Донеччини має доступ до тепла, світла, води та зв'язку. Вдячний всім, хто після обстрілів негайно мчить лагодити те, що руйнують росіяни. Ви та ваша праця гідна поваги», - зазначив Павло Кириленко. 

Євгеній працює в комунальному підприємстві вже понад 13 років. Окрім своїх основних обов`язків, залучений до робіт з відновлення об’єктів галузі житлово-комунального господарства та підтримку роботи підприємства в складні моменти Працює над ліквідацією наслідків аварійних ситуацій на водопровідних мережах та на облаштуванні фортифікаційних споруд. 

Покровська міська військова адміністрація щиро вітає Євгена Миколайовича з отриманою державною нагородою та дякує за самовіддану працю на благо Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію