• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З нагоди професійного свята у Покровську привітали місцевих стоматологів

eye

450

09.02.2023 18:26

Новини громад

img

9 лютого в усьому світі відзначається Міжнародний День стоматолога. Незважаючи на те, що стоматологія є однією з найдавніших галузей медицини, день стоматолога є порівняно молодим професійним святом.

«Шановні лікарі! Сьогодні ви лікуєте не лише місцевих мешканців, а й наших захисників, тому низький уклін вам за це. Я щиро вам бажаю якісного інструментарію, вдячних пацієнтів, миру та злагоди. Зичу якнайскорішої перемоги всім нам! Все буде Україна», - звернувся до винуватців свята начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

З нагоди свята у Покровську відбувся урочистий захід, під час якого місцеві стоматологи отримали від міської військової адміністрації почесні грамоти та подяки. 

Сьогодні у Покровській міській стоматологічній клініці працює терапевтичне, хірургічне та ортопедичні відділення, де ведуть прийом хірург, терапевт, дитячий стоматолог. Лікарі надають як невідкладну, так і планову допомогу. У Покровській КЛІЛ працює щелепно-лицеве відділення, де зібрана команда кваліфікованих фахівців. Є стоматологічний кабінет і в Покровській міській лікарні. 

На їх честь сьогодні лунало чимало побажань. Зі сцени лікарям Покровська дякували за розуміння, доброзичливість та професіоналізм. 

«У нашій громаді велика сім’я стоматологів. Це і міська стоматологічна лікарня, і щелепно-лицева хірургія, де допомагають захисникам, які отримують поранення. Я бажаю, щоб пацієнти, які приходять з болем, повертались з гарним настроєм», - привітала стоматологів заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Крім щирих привітань, святковий настрій стоматологам дарували вихованці творчих колективів громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Вшановуючи пам’ять: біля місць поховання Захисників України замайоріли нові прапори

У Покровській громаді працівники КП «Ритуальна служба» провели заміну прапорів на флагштоках біля могил загиблих Героїв.

eye

5

Громада 1

07 травня 2024 19:30

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

39

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

23

Новини громад

07 травня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію