• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України відбулося засідання Правління

eye

359

09.02.2023 14:11

Новини громад

img

Звіт про роботу та плани на майбутнє заслухали члени правління організації разом із заступницею начальника Покровської МВА Оленою Харчевною. 

Покровська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста спільно з первинними організаціями установ та підприємств забезпечує виконання статутних завдань Товариства Червоного Хреста України, виконує план збору членських внесків та пожертвувань. Загальний збір членських внесків за 2022 рік склав 32 396,44 грн, в тому числі 3 650,00 грн членських внесків, 20 430,00 грн благодійних внесків та 2 400,00 пожертвувань. 

«У зв'язку з відкриттям особового розрахункового рахунку почали надходити колективні внески та пожертвування. Це пояснюється тим, що наша організація формувала громадську думку на користь милосердя та авторитету Товариства Червоного Хреста України, а також брала участь у виконанні соціальної програми міста та району», - зазначила начальниця Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Полтавченко.

Червоний Хрест активно співпрацює з міським та районним відділами освіти; ПФУ, УСЗН і терцентрами Покровська та району, ЦЗ, КНП «Покровська КЛІЛ», міською радою ветеранів, комунальними підприємствами. 

Крім того, надається гуманітарна, соціальна, адресна грошова допомога різним верствам місцевого населення. Від початку військових дій Червоний хрест закуповує продуктові та гігієнічні набори, допомагаючи переселенцям, які постраждали з 24 лютого 2022 року. Для колективного проживання передано 100 ковдр, 45 комплектів постільних речей, миючі засоби. 

З 24 червня 2022 року почали видачу продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН не лише ВПО, а й незаможним верствам населення для всіх пільгових категорій, з доходом не більше 3 тис. грн на особу.

За цей час до Покровського Червоного Хреста надійшло 18 455 наборів – це 280 тис. тонн на загальну суму 14 млн 764 тис. грн. Цю гуманітарну допомогу отримали понад 49 тис. осіб.

«Хотілося б подякувати 9 загону ДСНС, які щомісяця вивантажували по 40 тонн продуктових наборів. Це близько 300 тонн за цей період, - підкреслила Людмила Полтавченко. – Дуже дякую всім організаціям, які допомагали роздавати ці набори, а також розповсюджували благодійні квитки». 

Попри жахи війни, тривало шефство ЧХУ над Центром комплексної реабілітації «Милосердя». Діти щомісячно отримували гуманітарну допомогу, для них організовувалися обіди та святкові заходи.

Для перинатального центру Покровської КЛІЛ передано апарат ШВЛ для новонароджених, для «Води Донбасу» - 2 перетворювачі з подачі води для населення, ПК ОКККУ - 30 спальних комплектів для притулку та 20 конвекторів для обігріву палат інтенсивного лікування. 

Наразі ВПО-2022 видаються ковдри, матраци та гігієнічні набори від Національного комітету ЧХУ, а також продукти тривалого зберігання від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

«Від Покровської МВА висловлюю вдячність Покровській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України за багаторічний внесок у справу допомоги нашим мешканцям. Сподіваємось, що і надалі будемо співпрацювати з Товариством Червоного Хреста», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна. 

Заслухавши звіт про роботу Покровської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, члени Правління затвердили план організаційної діяльності та заходів на 2023 рік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Медичне обладнання та меблі: від благодійників до Покровського ЦПМСД надійшов вантаж гуманітарної допомоги 

Від філії асоціації «Ерцте дер Вельт» в Україні лікарями первинної ланки медицини отримано різноманітне обладнання, меблі, медичні вироби та лікарські засоби. 

eye

19

Новини громад

07 травня 2024 17:18

До уваги роботодавців!

Покровський міський центр зайнятості Донецької області підтримує роботодавців, які працевлаштовують людей з інвалідністю. Якщо Ви нещодавно прийняли на роботу людину з інвалідністю або плануєте це зробити, ми готові Вам допомогти.

eye

19

Новини громад

07 травня 2024 15:25

Комунальні служби Покровська працюють над ліквідацією наслідків обстрілів та благоустроєм громади

За участю керівників комунальних підприємств міста та під головуванням заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля відбулася робоча нарада

eye

25

Громада 1

07 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію