• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулось перше у цьому році засідання колегії Управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради

eye

672

25.01.2023 11:50

Новини громад

img

На захід були запрошені працівники Управління, керівники та тренери КПНЗ ДЮСШ і ПМЦФЗН «Спорт для всіх», представники обласних спортивних шкіл та клубів.

На початку засідання керівник Управління сім’ї молоді та спорту Віталій Щербинка повідомив присутнім про кадрові зміни. Так, з 1 січня заступницею начальника Управління призначено Яну Штурхецьку, директором СК «Металург» призначено Вадима Воронова

ФСК у Родинському очолила Оксана Мазурик

Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» керуватиме Олег Юркін

Після цього перейшли до розгляду питань порядку денного. Зокрема, внесли зміни до складу колегії, затвердили список кандидатів на отримання стипендії міського голови, впорядкували організацію обліку кадрового складу та інші.

Цього року стипендіатами визначено 23 місцевих спортсмени.

Окремо було наголошено на тому, що значні корективи у роботу управління внесла війна. Представники спорту паралельно зі своїми професійними обов’язками активно надавали допомогу у забезпеченні життєдіяльності громади. За це їм було висловлено окрему подяку від керівництва.

«Впродовж 2022 року ви пліч-о-пліч допомагали один одному, допомагали роботі Управління та громади. Це дуже великий внесок, за що дуже вам всім вдячний! І я впевнений, у поточному році ми будемо працювати не менш активно та результативно», - зазначив начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербінка.

Самі ж спортсмени будують амбітні плани на поточний рік, аби й надалі прославляти Покровську ТГ на змаганнях різних рівнів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

21

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

25

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

66

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію