• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання майже 40 тисяч родин за 2 доби

eye

272

09.01.2023 18:29

Новини громад

img

За 4 та 5 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відремонтувати мережі та відновити електрику у 36 населених пунктах, постраждалих через ворожі обстріли. Знову отримують електропостачання майже 40 тисяч родин на Донеччині. Енергетики докладають максимум зусиль задля якнайскорішого відновлення електропостачання щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів області у непростій ситуації постійних бойових дій. 

Протягом двох днів спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили світло для жителів 36 населених пунктів. Це дало змогу повернути електрику в оселі 37 613 родин на Донеччині.

Донеччина залишається ареною активних бойових дій. За інформацією Міністерства оборони за минулу добу в Донецькій області Сили оборони відбили атаки ворога в районах 9 населених пунктів. 

Поки що без електропостачання залишаються 97 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 317 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

73

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію