• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську продовжують розвивати гуманітарний фронт та шукати нових донорів

eye

317

13.12.2022 13:29

Новини громад

img

Керівники Покровської міської військової адміністрації зустрілися із представниками БФ «Восток SOS».

Від самого початку збройного конфлікту одним з основних напрямків роботи Фонду є гуманітарна допомога населенню. Під час гуманітарних місій його представники аналізують ситуацію в регіоні, визначають та висвітлюють в ЗМІ актуальні проблеми та потреби людей, розширюють взаємодію з громадськістю.

"Працюємо з 2015 року. Займаємось евакуацією населення з місць, де є небезпека для здоров’я та життя, - розповів про свою організацію представник благодійного фонду «Восток SOS» Дмитро Попов. – Діють і гуманітарні програми та партнерські грантові програми з міжнародними організаціями та конкретними громадами. Проєкт, яким ми зараз займаємось, моніторинговий та інформаційний. «Восток SOS» та партнерська міжнародна організація «ІнтерSOS» хочуть дізнатися, яка ситуація з безпекою у громадах Запорізької та Донецької областей. І, виходячи вже з цього, спробувати надати цільову допомогу». 

Керівники громади взяли участь в опитуванні від майбутніх партнерів щодо безпекової ситуації у Покровській ТГ і повідомили благодійникам про 5000 ВПО, які зараз знайшли прихисток на цій території. 

"Ми не зупиняємося у пошуках шляхів підтримки нашої громади! І завжди приємно знаходити нових партнерів, готових надати допомогу нашим жителям. Сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та тривалою", - зазначила заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

65

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

33

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

78

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію