• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк зустрівся з членами міського товариства людей з інвалідністю

eye

293

02.12.2022 13:49

Новини громад

img

Напередодні міжнародного дня людей з інвалідністю очільник Покровської військової адміністрації Сергій Добряк разом із керуючою справами виконкому Алевтиною Жук та начальницею УСЗН Іриною Бонзюх відвідали товариство людей з інвалідністю. 

3 грудня українське суспільство відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. І чим більше суспільство турбується про таких людей, тим воно є людянішим та цивілізованішим.

Це добре розуміють у керівництві Покровської громади. Тут не лише дбають про створення зручних умов для пересування та життя людей з інвалідністю, а й активно підтримують таких громадян.

«У нас є плани з архітектурного облаштування нашого міста, щоб таким мешканцям було зручно, безпечно, і вони були рівними серед рівних! Ми спілкуємось з ними. До речі, ми їх долучаємо і будемо долучати надалі до розробки проєктів капітальних реконструкцій наших будівель і нашого міста, щоб вони мали вплив на це і висловлювали свою думку щодо зручності», - зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк під час сьогоднішній зустрічі представниками міського товариства людей з інвалідністю.


До громадської організації керівники Покровської ТГ прийшли не с порожніми руками: подарували холодильник та електроконвектори. 
Під час спілкування за чашкою чаю обговорили питання, які турбують людей з інвалідністю та поділилися планами на майбутнє. 


«Дуже приємно, що до нас приходять, опікуються нашими проблемами і ніколи не забувають. Така увага дуже цінна, особливо в теперішній час», - зазначила голова міського товариства людей з інвалідністю Тетяна Четверик.


Крім зустрічі з членами товариства людей з інвалідністю відвідали керівники громади й декількох місцевих мешканців, які мають проблеми зі здоров’ям. 

«Сьогодні у громаді нараховується близько 3 тисяч людей з інвалідністю. Усі вони отримують фахову допомогу та супровід. Впродовж тижня фахівці управління соціального захисту населення відвідують лежачих хворих дома. Привозять їм гуманітарну допомогу та засоби особистої гігієни. Усі, хто може пересуватись самостійно, теж мав змогу отримати продуктові набори до Дня людей з інвалідністю. Ми нікого не забуваємо і намагаємось приділити особливу увагу таким людям, подарувати їм частинку свого тепла», - зауважила начальниця УСЗН Ірина Бонзюх.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

28

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію