• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання комісії з надання одноразової матеріальної допомоги

eye

387

25.11.2022 10:26

Новини громад

img

Традиційно міська військова адміністрація підтримує мешканців, які потребують фінансової допомоги на лікування та відновлення після операцій та тяжких хвороб.  

Під час чергового засідання члени комісії розглянули 32 заяви, які надійшли протягом останнього місяця. Кожна з них була підкріплена додатковими документами: підтвердженням діагнозів, довідками про пройдене лікування чи оперативне втручання, а також квитанціями про оплату дороговартісних медикаментів та проходження обстеження.  
Залежно від діагнозу та складності пройденого лікування, а також з урахуванням матеріального становища, громадянам була призначена грошова підтримка у розмірі від 3 до 30 тисяч гривень. 

Також члени комісії  розглянули декілька справ щодо руйнування житла та загибелі цивільного населення. У рамках міської програми допомоги постраждалим внаслідок збройної агресії рф, за кожного загиблого виділяється сума у 100 тисяч гривень, за зруйноване житло мешканці Покровської громади отримають по 80 тисяч гривень. 

Усі заяви були ретельно розглянуті та задовільнені членами комісії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

40

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

28

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію