• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До лікаря за потребою: мешканці приєднаних територій продовжують проходити профогляд вузьких спеціалістів

eye

374

24.11.2022 12:30

Новини громад

img

У рамках програми «Доброзичлива медицина» вже третій тиждень поспіль мешканці старостинських округів громади мають можливість потрапити на прийом до медиків Покровської міської лікарні та отримати їх консультації. 

Цього тижня вже вдруге відвідали лікарню жителі Першотравневого, Срібненського, Новоєлизаветівського, Новотроїцького та Шевченківського старостатів. 

«Такі поїздки організовуються за потребою, а вона серед сільського населення є завжди. Переважно, їдуть на прийом до медиків представники старшого покоління, пенсіонери, які мають проблеми зі здоров’ям. Дякуємо нашим лікарям, що немає черг біля  кабінетів і пацієнтам не доводиться довго чекати на консультації»,- розповіла начальниця Управління по роботі з приєднаними територіями Олена Носач. 

Перевагою таких поїздок у місто є й те, що на зворотній дорозі мешканці громади мають можливість придбати в аптеці необхідні ліки та зробити запас харчових продуктів в магазинах. 

«Все дуже гарно організоване. Теплий та комфортний автобус, доброзичливе ставлення лікарів. Ми дуже задоволені, що не треба витрачати кошти на дорогу та мерзнути на зупинках, особливо, коли на вулицях негода, бо дорога займає багато часу», - зауважили мешканці Срібненського старостинського округу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

36

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

41

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

24

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію