• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Організація роботи комунальників та соціальних служб. Відбулась чергова апаратна нарада керівництва громади

eye

344

21.11.2022 16:06

Новини громад

img

Очільник Покровської МВА Сергій Добряк провів чергову нараду із заступниками міського голови, під час якої окрему увагу приділив роботі комунальних служб у зимовий період. 

На кожній нараді підготовці до зими та роботі комунальних підприємств Сергій Добряк приділяє особливу увагу. Тож і сьогодні розпочалось засідання з обговорення комунальних питань. 

Заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський звітував, що котельні запущені і тепло подається у будинки у штатному режимі. Через порив у районі селища Динасового заводу, не підключені лише 4 багатоповерхівки. Наразі аварійна ситуація ліквідована.
Технічна вода для потреб городян є, розвозиться згідно з графіком. Також її можна набрати у свердловинах, які функціонують в межах громади. 

Завершилися роботи з буріння свердловини по вулиці Братів Климових. Наступна за чергою – у с. Троянда. 

Компанії управителів працюють з випередженням запланованого графіка з перевірки вентиляційних каналів для відновлення газопостачання у багатоповерхівках. Загалом ще треба підключити до газу 1500 абонентів. 
Триває робота із забезпечення громадян пільгових категорій дровами та вугіллям на опалювальний період. По громаді вже розвезено понад 1000 кубів деревини. 

Під час наради обговорили керівники апарату ради й роботу комунальників під час ускладнення погодних умов, а саме готовність комунальної техніки для чищення та посипання доріг. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

8

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

Керівництво Покровської МВА шукає шляхи підтримки мешканців громади, що опинилися у складній життєвій ситуації 

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо провела зустріч з представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, під час якої були обговорені питання щодо можливої подальшої співпраці з благодійниками.    

eye

17

Новини громад

23 квітня 2024 10:00

Гаджети для учнів: заклади середньої освіти у Покровській громаді отримали нові хромбуки від Save the Children

Керівники навчальних закладів отримали 24 хромбуки Lenovo від відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації «Представництво Save thе Сhildren в Україні».

eye

14

Новини громад

23 квітня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію