• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Привітання начальника Покровської міської військової адміністрації Сергія Добряка з Днем Гідності та Свободи

eye

2828

21.11.2022 08:00

Новини громад

img

Шановні земляки! Вітаю вас з Днем Гідності та Свободи, який Україна відзначає в цьому році вже увосьме

Цей день – важливе нагадування про ті доленосні події, що відбулися в Україні на початку ХХІ століття, коли українці, відстоюючи ідеали свободи й демократії, стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року стали проявом духу нації, духу вільних людей, які здатні відстояти своє право на вибір.

Звісно, кремлівській владі були не до смаку воля України та обраний нею шлях євроінтеграції. Через це нашому миролюбному народу була нав'язана війна, яка навесні 2014 року охопила південь і схід, а вісім років по тому – всю Україну. Але майже фантастична самоорганізація та згуртованість українців, яку проявив наш народ під час двох революцій, стала одним із тих вирішальних чинників, який завадив російським окупантам «узяти Київ за три дні».

Свобода та гідність були тими цінностями, за які виходили й гинули люди на Майдані. Свободу та гідність сьогодні захищають і виявляють українські воїни та цивільні громадяни.

Переможний дух Свободи – дух української нації. Саме він приведе нас до Перемоги!






 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

19

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію