• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від Фонду Ріната Ахмєтова породіллі Покровська отримали дитяче харчування

eye

393

16.11.2022 15:04

Новини громад

img

До всесвітнього дня дитини, який відзначатиметься 20 листопада, від благодійного фонду Ріната Ахмєтова та компанії Метінвест перинатальним центрам Донеччини було передано понад 1000 коробок дитячого харчування. Отримали допомогу й породіллі Покровської громади. 

«Ми дуже сильно пропагандуємо грудне харчування, а суміші ми пропонуємо лише тим, хто народжується з різними патологіями. Дуже вдячні фонду за всебічну допомогу»,- зазначив головний лікар Покровського перинатального центру Іван Циганок. 

Олексій та Марія приїхали з Бахмута. Квартира згоріла. Мали власний бізнес. Зараз проживають в Костянтинівці, мають двох старших діток та новонароджену Софійку, яка сьогодні з’явилась на світ у нашій громаді.

Зараз у Покровському медзакладі  перебувають 11 породіль та 5 жінок, що готуються до пологів. Усього за цей рік було прийнято 400 пологів - кількість дуже знизилась через події в країні. 

Відвідали породіль та молодих матусь заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова та директор з персоналу та соціальних питань компанії «Метінвест Покровськвугілля» Сергій Степаненко. 

«Жінки, які сьогодні перебувають в перинатальному центрі Покровська, для мене - прояв мужності, рішучості в цей нелегкий час. І водночас це дуже добрий знак, що в нашій країні буде все добре. І є народна прикмета: якщо народжуються хлопці, то це до війни, а сьогодні у Покровську на світ з'являються дівчатка. Це дуже гарний знак! І хочеться привітати з Днем дитини усіх молодих мам нашого регіону, побажати здоров’я їм та їхнім діткам»,- зазначив Сергій Степаненко. 

Своєю чергою, Маргарита Ідрісова подякувала компанії Метінвест та Фонду Ріната Ахмєтова за всебічну допомогу Покровській громаді у різних напрямках: забезпеченні медзакладів сучасним обладнанням, генераторами, ліками, представників критичної інфраструктури - захисною амуніцією, мешканців - продуктовими наборами виживання, а також за підтримку ЗСУ.

«Отримане дитяче харчування може застосовуватись з перших днів життя  немовля. Це дуже гарна ініціатива та дієва  допомога перинатальним центрам Донеччини, у тому числі і Покровському. Дуже вдячні наших партнерам за небайдужість та готовність допомагати всім верствам населення, і навіть, новонародженим», - зауважила Маргарита Ідрісова.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію