• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За вчора ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 1 тисячі домогосподарств

eye

227

10.11.2022 16:17

RSS

img

Протягом доби обстріли Донеччини продовжувалися. Попри це фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відремонтувати пошкодження мереж для 3 населених пунктів, постраждалих через бойові дії. Знову отримує електропостачання понад 1 тисяча домогосподарств. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонтні роботи щойно це стає можливим та військові надають відповідний дозвіл. 

За 8 листопада спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання в оселі жителів 3 населених пунктів на Донеччині. Зі світлом – 1 140 домогосподарств.

За інформацією Міністерства оборони, на Донеччині тривають активні бойові дії, продовжуються обстріли. Ворог не припиняє спроб наступу на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Пошкодження енергоінфраструктури тривають.

Поки що без світла – 97 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 259 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим. 

В енергосистемі зберігається важка ситуація. Сьогодні НЕК Укренерго знову був змушений ввести у Донецькій області стабілізаційні відключення світла. Орієнтовний графік відключень – на нашому сайті

Щоб зменшити тривалість та кількість відключень,  просимо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, магазинів.

Як правильно включати електроприлади після відключення, щоб запобігти аваріям на електромережах через одночасне велике навантаження в мережах читайте тут

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

27

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

50

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію