• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Для підопічних терцентру Покровська надійшов гуманітарний вантаж

eye

451

09.11.2022 11:58

Новини громад

img

Керівники Покровської громади продовжують знаходити можливості підтримки для місцевих мешканців, особливо, для людей пільгових категорій. Цього разу для потреб підопічних територіального центру міської ради надійшла гуманітарна допомога від благодійного фонду New Way.

Усього надійшло 300 коробок з продуктовими наборами та засобами гігієни, які невдовзі отримають маломобільні люди. 

«Ми охоплюємо всю Донецьку область і кожного разу проводимо оцінку потреб населення, - розповідає піар-координаторка БФ «New Way» Катерина Сабаєва. - Розуміємо, що ціни на ринку та в магазинах дуже високі, тож привозимо допомогу, яку потребує населення». 

За словами в.о. директора терцентру Тетяни Шабанової, отримана гуманітарна допомога розрахована для індивідуальних потреб осіб похилого віку, маломобільних груп населення та тих, хто переніс інфаркт або інсульт. 

Гуманітарний вантаж, який містить підгузки для дорослих, харчові продукти та гігієнічні набори, надходитиме до Покровська кожні три місяці за потребою, яку формує УСЗН. 

«Від благодійного фонду "New Way" ми отримуємо допомогу вже не вперше. Це наші надійні партнери. Завдяки цьому фонду ми отримуємо багато гуманітарних вантажів. Це і ємності для зберігання води, засоби особистої гігієни для наших мешканців, допомога, яку ми розподілили на наші старостинські округи. Ми дуже вдячні за таку неоціненну підтримку, тому що вона вкрай необхідна нашим мешканцям.  Найважливіше, що нам сьогодні привезли підгузки і особисту гігієну для наших маломобільних мешканців, яких сьогодні на обліку 405 осіб», - зауважила керуюча справами виконкому Алевтина Жук. 

Сьогодні фахівці терцентру вже почали розвозити допомогу своїм підопічним. На одну людину видають по 5 коробок. 

Одна з отримувачів – Валентина Посічна. Бабусі – 83 роки, мешкає сама, тож для неї така допомога вкрай необхідна та дуже важлива.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію