• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Центр волонтерства та захисту м.Львів пропонує евакуацію до Польщі

eye

1106

07.11.2022 10:27

Новини громад

img

Ворог цілеспрямовано знищує інфраструктуру України,  залишаючи людей без опалення, світла та води.  Через загострення бойових виникає загроза життю та здоров'ю людей, що залишаються у громадах, розташованих неподалік лінії фронту. Зважаючи на це, триває обов'язкова евакуація цивільних мешканців Донеччини. 

Пункт з пошуку тимчасового житла (фінансується ужондом воєвудським) пропонує розміщення у курортних округах Малопольського  воєводства – одного з району  Польщі.

Умови: БЕЗКОШТОВНЕ проживання  та БЕЗКОШТОВНЕ 2-разове харчування. По приїзду надається можливість оформити необхідні документи, грошову допомогу на дітей та дорослих, отримувати безкоштовну медичну допомогу, для дітей організоване відвідування дитячих садочків. Також пропонують виїжджати людям з вадами фізичного та психічного розвитку, наприклад: один з батьків та дитина, дитина та опікун. Під час телефонної реєстрації необхідно вказати особливості дитини чи дорослого, щоб координаторка підібрала зручне розміщення.  Виїжджати можна з українськими паспортами. 

Увага! Перевезення немає. Щодня з Покровська курсують евакуаційні потяги, якими мешканці можуть дістатися до Львова, а звідти, з допомогою волонтерів, можна буде доїхати до Кракова (Польщі), або потягом Львів – Пшемишль. Кінцевий пункт: м. Краків, будівля залізничного та автовокзалу (на 1 поверсі знаходиться залізничний вокзал, на 2 поверсі - автовокзал), знайти 4 перон – Пункт з пошуку тимчасового проживання. 

За реєстрацією, довідковою інформацією можна звернутися до координатора Анжели, зручно та безкоштовно телефонувати на whatsapp: +48 792096518.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

17

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

25

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію