• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Фахівці ГУ ПФУ в Донецькій області провели черговий виїзний прийом мешканців деокупованого Святогірська

eye

485

26.10.2022 08:38

Новини громад

img

Мешканців міста здебільшого цікавили питання щодо оформлення пенсії, допомоги на поховання, поновлення документів про періоди трудової діяльності, які були втрачені або пошкоджені через військові дії, зміни способу виплати пенсій та порядку їх отримання, а також перерахунків, які відбулись з 1 жовтня.

Громадянам, які планують евакуюватися в більш безпечні місця, роз’яснено порядок екстериторіальної організації прийому пенсіонерів та інших категорій громадян по всій території України.

Також всі громадяни, які звернулися на прийом, отримали інформацію щодо засобів оперативного зв’язку з фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для понад 7 тисяч родин після обстрілів

За вчора аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково повернути електропостачання у 39 населених пунктів, постраждалих через бойові дії.

eye

5

Новини громад

07 травня 2024 11:43

Наближення послуг для мешканців громади, забезпечення водою та підсипку доріг обговорили керівники старостатів на нараді

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач пройшла чергова робоча нарада з начальниками відділів старостинських округів громади, де присутні розглянули низку важливих питань щодо життєдіяльності та благоустрою СО.

eye

17

Громада 1

07 травня 2024 11:30

Порядок надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг особам з інвалідністю внаслідок війни

Пільги щодо плати за житло, комунальні послуги та паливо надаються особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, які проживають разом з ними, незалежно від виду житла чи форми власності на нього.

eye

14

Новини громад

07 травня 2024 11:12

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію