• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сьогодні, 25 жовтня, НЕК Укренерго запровадив стабілізаційні відключення на Донеччині

eye

320

25.10.2022 11:27

Новини громад

img

Через значні пошкодження енергетичної інфраструктури через ворожі обстріли за розпорядженням НЕК Укренерго у Донецькій області сьогодні з 9:25 введені стабілізаційні відключення світла.

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури у Донецькій області проводяться тимчасові відключення електроенергії громадах Бахмутського, Покровського, Краматорського та Волноваського районів. Детальніше можна дізнатися на нашому сайті.

Ознайомтеся із ним заздалегідь, розкажіть про нього сусідам, особливо похилого віку, та тим, хто з якихось причин не має доступу до інтернету.
Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали орієнтовно 4 години. Однак воно може повторитись  протягом доби, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка в межах 30-40 хв, яка необхідна для перепідключення електропостачання між групами споживачів. 

Про запровадження та скасування відключень ми оперативно інформуємо на сайті ДТЕК Донецькі електромережі та у Facebook. Інформацію ви також можете уточнити у чат-ботах у Viber або Telegram , які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі», або зателефонувавши нам +38 (093/096/099) 450 0 473.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Донецької області споживати електроенергію помірно – не вмикати енергоємні прилади одночасно, максимально знизити споживання електроенергії вранці з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних!
Віримо в перемогу!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію