• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Шкільний відпочинок: коли розпочнуться осінні канікули

eye

914

19.10.2022 15:45

Новини громад

img

Учні Покровської громади закінчують першу чверть поточного навчального року та відпочиватимуть на осінніх канікулах з 24 по 30 жовтня.

За словами начальниці відділу освіти міської ради Любові Воротинцевої, майже усі учні громади приступили до нового навчального року. 
«Є поодинокі випадки, коли ми не можемо зв’язатись з дітьми, які самі та батьки яких теж не виходять на зв'язок. В цілому, дистанційне навчання проходить у звичному форматі. Рівень долучення учнів стає вищим та більш мотивованим. Допомагає те, що усі заклади освіти працюють на одній платформі та можуть записувати усі уроки», - зауважила Любов Воротинцева. 

Якщо дитина з причини повітряної тривоги або відключення електроенергії не мала змоги долучитись до онлайн-уроку, то в будь-який час вона може переглянути матеріал, який вивчався, у записі. 

За словами очільниці відділу освіти, ще у серпні спільно з директорами шкіл громади було розроблено порядок здійснення дистанційної освіти, де прописано відсоток онлайн-офлайн занять та форс-мажорні обставини, які можуть виникати з тих чи інших причин. 

Щодо тривалості першої навчальної чверті Любов Воротинцева зазначила, що вже з понеділка, 24 жовтня, протягом тижня діти відпочиватимуть на осінніх канікулах.

Зимові канікули триватимуть на тиждень довше і розпочнуться з 25 грудня.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

26

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

32

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію