• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги

eye

504

10.10.2022 20:38

Новини громад

img

У засіданні під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка взяли участь заступник міського голови Олександр Добровольський, керівниця апарату виконкому ради Алевтина Жук, депутат міської ради Геннадій Красний, начальниця УСЗН Ірина Бонзюх, очільниця ЦПМСД Інеса Остряніна, представники інших відділів та служб ради. 

члени комісії розглянули заяви від 33 жителів громади, що надійшли протягом останнього місяця. Кожна з них була підкріплена додатковими документами: підтвердженням діагнозів, довідками про пройдене лікування чи оперативне втручання, а також квитанції про оплату. 

Залежно від діагнозу та складності пройденого лікування, а також з урахуванням матеріального становища, громадянам була призначена грошова підтримка у розмірі від 3 до 30 тисяч гривень. 

«Зараз наші мешканці як ніколи потребують від нас підтримки. Попри те, що в країні йде війна, ми пристосовуємось до нових умов роботи, ми продовжуємо надавати мешканцям матеріальну допомогу, - зазначив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк. - Доки є можливість, ми гарантуємо соціальний захист всім мешканцям нашої громади, які його потребують».

Загалом було надано матеріальну підтримку на суму 185 тисяч гривень, ще 112 тисяч гривень допомоги направлено з депутатського фонду.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

54

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

30

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

72

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію