• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вітання з професійним святом приймали бібліотекарі громади

eye

484

30.09.2022 10:00

Новини громад

img

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Сьогодні вітання зі святом від керівників громади приймали бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів. 

Бібліотека сьогодні – це точка опори, на якій будується простір культурного суспільства. 

В бібліотечній мережі Покровської ТГ нараховується 15 бібліотек – 6 міських та 9 сільських філій, які, не дивлячись на активне впровадження цифровізації, продовжують мати попит серед місцевого населення. 

За словами директорки Покровської міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченко Кристини Тумасової, з кожним роком функції бібліотек стають значно ширшими, адже там проводять виставки, акції, творчі вечори та фестивалі.

З побажаннями миру та розвитку усієї бібліотечної мережі до присутніх звернувся очільник Покровської ВЦА Сергій Добряк:

«Бібліотеки – це точки тяжіння людей, де можна поспілкуватись та дізнатись багато корисної інформації. Дякую бібліотекарям, що залишись на своїх місцях. Бажаю усім здоров’я та наснаги». 

Теплі слова привітань сьогодні звучали й від заступниці Покровського міського голови Маргарити Ідрісової: 

«Бібліотекарі дуже креативні люди, які завжди вигадують якісь цікавинки. Бажаю вам, щоб цей креатив ніколи не згасав, міцного здоров’я, розвитку та миру. Я впевнена, що попереду перемога, а в нас дуже багато планів, які ми обов’язково реалізуємо».  

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек за сумлінну працю та значні творчі здобутки п’ятеро бібліотекарів громади було відзначено почесними грамотами військової адміністрації.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

45

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію