• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівник Покровської міської військової адміністрації зустрівся зі старостами приєднаних територій

eye

532

23.09.2022 20:05

Новини громад

img

23 вересня під головуванням очільника Покровської МВА Сергія Добряка та секретаря міської ради Наталії Іваньо відбулась робоча нарада зі старостами громади, які озвучили стан поточних справ та проблемні питання, які потребують вирішення з боку влади. 

Розпочалось знайомство керівника військової адміністрації з питань життєдіяльності двох найвіддаленіших округів громади – Срібненського та Новоєлізаветівського, останній з яких межує вже з Дніпропетровщиною. 
Не дивлячись на значну відстань від міста та реалiї вiйськового часу мешканці сіл не залишаються без уваги керiвництва громади.

Продовжується робота з надання соцiальних послуг, видачi пенсiй та рiзноманiтних  довiдок за зверненням громадян. Вирішуються питання надання медичної та гуманiтарної допомоги, у якій активну участь приймають і місцеві фермери. 

«З моменту об`єднання ми намагаємось створити життєздатну модель функціонування сiльських округів та зробити отримання різноманітних послуг доступним для місцевого населення.  I можу iз впевненнiстю сьогоднi сказати, що старости дійсно по-господарськи пiдходять до вирiщення питань мешканцiв своїх старостинських округiв, життєзабезпечення сіл та селищ», - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Наразі у селах активно триває підготовка до зимового періоду. У більшості округів створені бригади з заготівлі дров, які вже почали розвозити деревину нужденним. Важливим залишається питання водозабезпечення, адже у деяких селах вiдсутнє централiзоване водопостачання. 

«На сьогоднiшнiй день у громаді продовжується робота з буріння свердловин та облаштування центральних колодязів.  Найближчим часом ця робота буде виконана і в селах.  Завдяки спiвпрацi з мiжнародними донорами, очiкуємо надходження обладнання для очищення води. Отже місцеві мешканці матимуть можливість не лише робити у достатній кількості запас рідини, а й отримати питну воду», - зауважив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Розглянули присутні й питання щодо забезпечення населення харчовими продуктами. За словами старост, деякі приватні підприємці були вимушені зачинити магазини, які працювали у мирний час. Поповнювати продовольчі запаси вдається завдяки гуманітарній допомозі, яку регулярно отримують мешканці старостинських округів. 

Крім того, сьогодні вивчається питання й щодо організації роботи пересувних автолавок. 

Серед іншого, були обговорені питання щодо незадовільного стану сільських доріг та можливості проведення  їх ремонту на аварiйних дiльницях.

Не залишилось без уваги i питання щодо роботи Родинської лiкарнi.

Усі питання керівник МВА взяв під особистий контроль. Найближчим часом Сергій Добряк відвідає кожний округ, де вже «на місці» ознайомиться з життям населених пунктів, які увійшли до складу Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію