• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Військовослужбовці отримали від компанії Метінвест сучасні безпілотники

eye

309

22.09.2022 14:41

RSS

img

У рамках ініціативи «Сталевий фронт» компанія Метінвест передала військовослужбовцям, які наразі базуються на Донеччині 10 безпілотників на суму понад півтора мільйона гривень. 

З перших днів війни Метінвест надає потужну підтримку як Покровській громаді, так і українській армії. Це один із важливих напрямків роботи компанії, її внесок у спільну перемогу над ворогом. 
Працівники критичної інфраструктури Покровської громади та захисники отримують сучасну амуніцію – бронежилети й каски, а також військове приладдя, яке допомагає відстежувати ворожу техніку та окупантів. 

Сьогодні військовослужбовцям було передано 10 дронів марки DJI Mavic 3. 


«Зараз у лавах ЗСУ несуть службу наші хлопці, шахтарі, які боронять землю на Донбасі, і саме цим військовим частинам ми надаємо допомогу. Компанія Метінвест придбала сучасну техніку – квадрокоптери, які відповідають вимогам наших військових та реаліям війни. Сподіваємось, що ця техніка дозволить військовослужбовцям більш ефективно нищити окупанта та захищати своє життя заради спільної перемоги», - зауважив генеральний директор «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич.

За словами самих військовослужбовців, отримана допомога є вкрай важливою. Квадрокоптери використовують на фронті для аеророзвідки та корегування вогню. 

«Ми вже маємо досвід роботи з такою технікою. Це «очі» розвідки, завдяки яким легше відстежувати ворожі позиції окупанта. Дякуємо компанії Метінвест  за підтримку військових, яку ми відчуваємо з перших днів війни», - розповів військовослужбовець 503 окремого батальйону морської піхоти Олексій. 

Відзначив системну допомогу у заходах, спрямованих на оборону Покровської громади та усієї Донеччини також очільник міської військової адміністрації Сергій Добряк.

«По-перше, компанія Метінвест є основним та найбільшим платником податків до Покровської громади, по-друге, вона надійний партнер в обороні нашого регіону. Сьогодні досить визначна подія – компанія передала нашим військовослужбовцям квадрокоптери, які забезпечать безпеку та врятують життя нашим хлопцям. Сподіваюсь, що ця співпраця буде продовжена й надалі», - зазначив Сергій Добряк.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

11

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

22

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію