• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Герої не вмирають: Покровська громада простилась з 23-річним захисником Євгеном Олізько

eye

639

12.09.2022 13:00

Новини громад

img

7 вересня у бою під Бахмутом, мужньо захищаючи нашу країну від ворога, загинув покровчанин, Євген Олізько. Йому було всього 23 роки…

Загарбницька війна, з якою росія прийшла на територію України, безжально обірвала молоде життя. У бою поблизу Кліщіївки, що у Бахмутському районі, боєць загинув, отримавши травми, не сумісні з життям. Ще з 2019 року він служив за контрактом на посаді старшого навідника артилерійського взводу військової частини А 1302. Побратими запам'ятали Євгена гідним військовослужбовцем та надійним товаришем.

Прощання з Захисником відбулось сьогодні, 12 вересня, на Алеї героїв, що на центральному кладовищі Покровська. Проводити героя в останню путь прийшов заступник міського голови Олег Фролов.

У цей скорботний день Покровська міська рада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям нашого земляка. Нехай добрий, світлий спомин про Євгена назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з родиною Героя. Вічна пам’ять! Слава Україні!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

33

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

17

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію