• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Наближаємо нашу перемогу: депутатка Юлія Гуріненко передала до Покровська чергову партію гуманітарної допомоги

eye

3668

17.08.2022 11:50

Новини громад

img

Перебуваючи в евакуації за кордоном, депутатка від партії «Порядок» Юлія Гуріненко продовжує допомагати мешканцям Покровська. 

Не дивлячись на достатньо велику відстань від рідного міста, Юлія Гуріненко продовжує виконувати свої депутатські повноваження та цікавиться потребами мешканців свого округу.

«Мешканці селища динзаводу створили групу, в якій спілкуються та дізнаються потреби один одного – хто чого потребує. Зазвичай, це медикаменти, харчові продукти та засоби особистої гігієни. Перебуваючи у Швеції, шукаю можливості та контакти українських фондів і організацій, які можуть допомогти. Велика подяка ГО  "Науковці активують світ" та хлопцям, волонтерам Бучаччини, які допомогли не лише зібрати, а й доставити вантаж до Покровська», - розповіла представниця депутатського корпусу міської ради. 

Днями зібрану допомогу вже отримали покровчани. Квартальним приватного сектору селища динасового заводу були передані від Юлії Гуріненко аптечки, які містять усі необхідні лікарські засоби для надання першої домедичної допомоги. 

За потребами мешканців, були надані харчові продукти, дитячі підгузки та дитяче харчування. 

Окремий пакунок з допомогою, який містив медикаменти, було передано й міській лікарні, що знаходиться у селищі Динзаводу. За словами депутатки від партії «Порядок», це той мінімум, що може зробити кожний, перебуваючи за кордоном. 

Крім збору гуманітарної допомоги, Юлія Гуріненко бере активну участь у волонтерській діяльності – разом з європейцями та іншими переміщеними особами плете сітки для потреб ЗСУ. 

«Навіть за тисячу кілометрів від рідної України ми наближаємо нашу перемогу! Кожний на своєму фронті. Віримо в ЗСУ і сподіваємось, що дуже скоро ми усі повернемось додому», - зауважила Юлія Гуріненко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію