• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нагальні питання життєдіяльності громади розглянули у Покровську

eye

532

04.08.2022 12:40

RSS

img

На робочій нараді під керівництвом міського голови Руслана Требушкіна секретар міської ради Наталія Іваньо та заступники міського голови обговорили найбільш актуальні потреби громади, що виникають через воєнні дії.

Ворог безжально продовжує нищити інфраструктуру Донецької області. Вчора постраждало від обстрілу село Срібне. На засіданні присутні обговорили питання, що постали перед керівництвом внаслідок руйнувань. Міська рада традиційно надає будматеріали для ліквідації наслідків обстрілу приватним домогосподарствам та для об'єктів інфраструктури.

З огляду на обстріли громади, міський голова вважає доцільним створення добровольчих пожежних бригад для забезпечення оперативного реагування на загрозу знищення майна мешканців громади. Найближчим часом буде розроблений порядок, згідно з яким такі бригади будуть створюватись та функціонувати.

Крім того, є потреба у створенні додаткових ремонтних бригад з ліквідації аварій на електромережах. Через постійні ворожі обстріли спеціалісти ДТЕК мають перевантажений графік і не мають змоги оперативно реагувати на знеструмлення мереж. Як зазначив заступник міського голови Олександр Добровольський, громада повинна мати бригаду спеціалістів, яка зможе якомога скоріше відновлювати електропостачання.

Підготовка до опалювального сезону триває. За відсутності газопостачання гостро постає перед керівництвом громади забезпечення об'єктів критичної інфраструктури дровами, вугіллям та водою. Крім того, у громаді готують мінікотельні для забезпечення тепла у тимчасових пунктах обігріву. Щодня керівництво громади вирішує нагальні питання цього напрямку.

Також, враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України щодо обов’язкової евакуації мешканців Донецької області, керівники обговорили створення робочої групи з обстеження місць розселення покровчан у більш безпечних регіонах. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

31

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію