• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від міжнародних донорів Покровськ отримав чергову партію медикаментів

eye

510

01.08.2022 15:19

Новини громад

img

Для безперебійної роботи медичних закладів Покровської громади та надання вчасної допомоги місцевим мешканцям днями до Покровська за допомогою ГО «Нова Україна (ЕВ) у співпраці з лікарями Німеччини було направлено гуманітарний вантаж.

Цього разу допомога від партнерів надійшла для місцевих медиків: отримано 6 палетів медикаментів та медобладнання, серед яких знеболювальні, протизапальні, антитромботичні засоби, глюкометри та пульсоксиметри. 

За словами заступника Покровського міського голови Олександра Добровольського, отриману гуманітарну допомогу буде розподілено між усіма медичними закладами громади.

«Вкотре дякуємо волонтерам ГО «Нова Україна (ЕВ)» Кириченко Володимиру та Кузьменко Олександру та всій команді за плідну співпрацю у вирішенні гуманітарних питань. Крім того, слова подяки адресуємо Ірині Павленко, яка ще у березні переїхала з України до Німеччини й звідти активно допомагає своїй країні, а також німецьким лікарям Gennadiy Zelinskyy та «Uniklinikum Essen», ГО «ЗМІСТ» та Олені Шевченко. Минулими місяцями від громадської організації «Нова Україна»  (ЕВ) мешканців Покровської громади було забезпечено продуктовими наборами. Дуже сподіваємось, що така співпраця продовжуватиметься й надалі. Адже лише спільними зусиллями, об`єднавшись, ми наближаємо перемогу», - зауважив Олександр Добровольський.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію