• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відбулось засідання оргкомітету з приводу відзначення Дня Української Державності

eye

690

21.07.2022 14:50

Новини громад

img

З метою гідної організації та відзначення Дня Української Державності, яке  цього року за ініціативою Президента України Володимира Зеленського святкуватиметься вперше 28 липня, у Покровську пройшла робоча зустріч.

Участь у нараді взяли секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо, заступниця міського голови Маргарита Ідрісова, керівники структурних підрозділів міськради та представники Громадської Ради. 

За словами начальниці відділу культури Олени Олехнович, до визначної дати підготовлена низка заходів, які пройдуть по всій території громади. 
З 25 липня у фоє міської центральної бібліотеки діятиме виставка, присвячена етапам державотворення, підготовлена за лекцією громадської діячки, голови комітету з питань духовності, культури, освіти, науки та просвітницької роботи Громадської ради Світлани Гавриленко.

Протягом трьох днів ознайомитись з інформаційними, історичними матеріалами, які ілюструють становлення держави, зможе кожен охочий. 
До Дня Української Державності за участю перших керівників громади відбудеться і патріотично-просвітницький захід.

Своєю чергою начальниця відділу освіти Любов Воротинцева зазначила, що заклади дошкільної, позашкільної та загальної освіти теж долучаться до святкування у форматі онлайн.  

На 28 липня у Покровську заплановано урочистий захід, під час якого відбудеться нагородження тих, хто залучений у різних напрямках життєзабезпечення громади і щоденною працею наближає перемогу.

«День Української Державності – свято молоде, але досить значуще для нашої країни, основною метою якого є збереження та популяризація тисячолітньої історії нашої країни. Ми маємо гідно на всіх рівнях відзначити цю пам`ятну дату. Згадати не лише імена тих, хто зробив внесок в розвиток та формування української державності, а й вшанувати сучасних борців за державність та незалежність України», - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Повстане Україна. У Покровській громаді вшанували пам'ять дисидента Анатолія Лупиноса

Сьогодні, у День пам’яті жертв політичних репресій, мешканці Новотроїцького старостинського округу вшанували пам’ять українського політичного та громадського діяча, дисидента, члена УНА-УНСО, поета Анатолія Лупиноса.

eye

15

Новини громад

19 травня 2024 10:30

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

44

Громада 1

18 травня 2024 14:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію