• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Новотроїцького старостинського округу отримали продуктові набори

eye

405

08.07.2022 14:06

Новини громад

img

Мешканці Новотроїцького старостинського округу отримали продуктові набори

Під час війни, яку розв’язала росія, українці здобули неабияку повагу та підтримку від міжнародної спільноти. Гуманітарний штаб Покровської громади продовжує розвивати партнерські відносини з різноманітними громадськими організаціями та благодійними фондами. Одним з таких є ГО «Nova Ukraine». 

Цього тижня чергову партію допомоги у вигляді харчових продуктів мали змогу отримати мешканці Новотроїцького старостинського округу, що входить до складу Покровської громади. 
За словами старости Віталія Шапошнікова, продуктові набори були розподілені між багатодітними родинами, матерями-одиначками, переселенцями, інвалідами І та ІІ групи, дітьми, які є напівсиротами та малозабезпеченими родинами, дохід яких складає менше ніж 5 тисяч гривень. 

Керівники Покровської громади вкотре дякують ГО «Nova Ukraine» за надану допомогу та турботу про родини, які дійсно потребують всебічної підтримки та уваги.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

47

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

На сьогодні стихійні сміттєзвалища є великою проблемою не тільки для нашої країни, а й для людства в цілому

Зміна умов споживання призвела до небаченого зростання кількості побутового сміття, а це, в свою чергу, – до появи десятків тисяч несанкціонованих звалищ.

eye

20

Новини громад

23 квітня 2024 11:34

Фахівці пересувного банку відвідали Першотравневий старостинський округ

Для наближення банківських послуг мешканцям прифронтових громад на Донеччині працює пересувне відділення «Ощадбанку». Цього тижня воно працювало в с.Котлине, що входить до Першотравневого СО.

eye

22

Новини громад

23 квітня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію