• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Забезпечення засобами індивідуального захисту та розробка плану евакуації: відбулась нарада керівників громади

eye

518

30.06.2022 09:10

Новини громад

img

Перші керівники Покровська продовжують працювати в режимі 24/7 та оперативно вирішувати питання, які стосуються стабільного життєзабезпечення громади та підготовки до будь-яких надзвичайних ситуацій. 

Основними питаннями наради, яка пройшла за участю очільника громади Руслана Требушкіна, секретаря міської ради Наталії Іваньо, керуючої справами виконкому міськради Алевтини Жук та усіх заступників міського голови, стали формування гуманітарної допомоги місцевим мешканцям, забезпечення засобами індивідуального захисту працівників житлово-комунальної сфери та тих робітників, які наразі працюють у критичній інфраструктурі громади. Обговорили керівники і план евакуації на випадок загострення конфлікту.

«Ми бачимо, як розвивається ситуація у сусідніх містах Донеччини. Обстріли не припиняються. Тож питання безпеки та підготовки до будь-яких надзвичайних ситуацій є одними з головних тем. Разом з тим проговорюємо й інші питання соціального характеру», - зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. 

Окрему увагу керівники громади приділили роботі комісії з установлення збитків на земельних ділянках. 

Внаслідок збройної агресії росії проти України земельний фонд зазнає непомірної шкоди й руйнувань. Через ракетні обстріли й проведення бойових дій земельні ділянки отримали суттєві пошкодження, а якість ґрунтів значно погіршилась.
Тож задля оцінки таких збитків та фактичних втрат землекористувачів було  затверджено Методику визначення розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам внаслідок надзвичайних ситуацій та бойових дій під час дії воєнного стану

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

24

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

36

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію