• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Межівська громада пропонує релоксацію сільгосппідприємствам сходу, півдня та півночі України

eye

446

25.06.2022 09:18

Новини громад

img

В цей складний час випробувань та боротьби за незалежність та територіальну цілісність нашої Держави, наш гостинний край з перших днів повномасштабного вторгнення ворога на територію України простягає руку підтримки постраждалим від наслідків воєнних дій з боку держави-агресора.

Більше 4 тисяч внутрішньо переміщених осіб з території бойових дій знайшли тимчасовий прихисток на території Межівської територіальної громади.

Виконавчим комітетом в тісній співпраці з представниками бізнесу напрацьовано ряд пропозицій щодо можливої релокації на територію нашої громади підприємств виробничі потужності яких постраждали в результаті бойових дій на сході півдні та півночі України для зближення їх з галузями промислового бізнесу. які притаманні нашому регіону – сільськогосподарське виробництво ( вирощування зернових технічних овочевих культур відкритого грунту, великої та малої рогатої худоби), переробної промисловості ( виробництво борошна, олії). крім того громада має можливість запропонувати вільні площі для перенесення виробництва що мають інше направлення.

В разі зацікавленості пропонуємо направляти свої пропозиції на електронної адреси: mejova@meta.ua, epid_vkmsr@meta.ua та за телефонами:. (05630)60463, 60384

Відкриті для співпраці, готові до обговорення пропозицій щодо розвитку бізнесу на взаємовигідних умовах із залученням потужностей приємства вашого регіону

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

2

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

24

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

66

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію