• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За 3 місяці Покровська громада отримала понад 500 тонн гуманітарного вантажу

eye

1256

15.06.2022 17:57

RSS

img

З перших днів війни у Покровську виникла потреба у гуманітарній допомозі. За цей час різноманітними фондами та організаціями було надано понад 440 тисяч одиниць наборів різного напрямку. Це харчові продукти, одежа, взуття, засоби особистої гігієни, вода та інше. 

Сьогодні на сесійному засіданні керуюча справами виконкому Алевтина Жук звітувала перед депутатами про отримання та розподіл допомоги у громаді.


Першими гуманітарну допомогу отримали переселенці, які знайшли тимчасовий прихисток у Покровську. Більша частина вантажу була надана представникам вразливих верств населення: одиноким матерям, опікунам, малозабезпеченим та багатодітним родинам, особам з інвалідністю та тим, хто опинився в складних життєвих обставинах. 

Великі об'єми гуманітарних надходжень були призначені для розподілу між медичним закладам громади. З березня поточного року лікарні отримали понад 72 тисячі одиниць медичних товарів. 

«Весь цей час ми працюємо над тим, щоб забезпечити мешканців нашої громади життєво необхідними речами. Дякуємо усім фондам та організаціям, з якими ми співпрацюємо, а їх понад 30, за швидке реагування на наші прохання та ту допомогу, яку ми від них отримуємо. Окремі слова подяки активним мешканцям Покровська, волонтерам, працівникам структурних підрозділів міської ради, хто бере участь у розвантаженні, фасуванні та видачі гуманітарної допомоги», - зауважила Алевтина Жук.

Звіт. Презентація

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

8

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

28

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

43

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію