• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбулась нарада перед засіданням виконкому

eye

920

02.06.2022 21:15

RSS

img

Сьогодні секретар міської ради Наталія Іваньо разом із заступниками міського голови та депутатами попередньо обговорили питання, що будуть винесені на засідання виконавчого комітету Покровської міської ради.

Першим питанням присутні розглянули доцільність ремонтних робіт дорожнього полотна, який був запланований на цей рік. Відповідальними інстанціями був складений список вулиць, на яких потрібно провести ямковий ремонт. Керівництво міста розглянуло запропонований перелік та вирішили, що необхідно відкласти проведення робіт. Буде створена комісія з депутатів та членів виконкому для визначення необхідності та масштабу ремонту на кожній вулиці, аби дороги були проїзними.

«Ми повинні прийняти спільне рішення. З огляду на те, що сьогодні в області йдуть військові дії, чи треба місту витрачати бюджетні гроші на латання доріг, чи краще залишити їх для надання допомоги мешканцям громади у разі надзвичайної ситуації»‎, – зазначила секретар міської ради Наталія Іваньо.

Також на засіданні підіймали питання ремонту покрівлі. На сьогодні у громаді опрацьовані всі заявки, що надходили до Контактного центру щодо ремонту твердої покрівлі. Зараз зібрані та опрацьовуються заявки від мешканців громади щодо пошкодження даху з гнучких і еластичних матеріалів. 

Всі роботи, в яких виникла необхідність через обстріли громади, будуть виконуватись коштом міського бюджету.

Крім зазначених потреб, присутні обговорили ще кілька питань з благоустрою, порядок надання натуральної та гуманітарної допомоги, а також передачу майна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

54

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

20

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

27

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію