• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бюджетний розподіл та передача майна: відбулась позачергова сесія міськради

eye

1188

20.05.2022 15:15

Новини громад

img

20 травня за участю 22 депутатів міської ради відбулась 29-та позачергова сесія міської ради. На порядку денному – 5 питань. 

Частина проєктів стосувалась фінансових питань: внесення змін та доповнень до бюджету громади на 2022 рік та до Програми економічного та соціального розвитку. 

Так, депутатам було запропоновано збільшити податкову частину місцевого бюджету на 19 млн 198 тисяч гривень, з яких близько 11 млн буде спрямовано на ремонт будівлі жіночої консультації та будівництво майданчиків для зберігання кисню, 76,2 тис. грн – заробітну плату для членів організації ветеранів, 7 млн гривень – для створення фінансового резерву на закупівлю паливно-мастильних матеріалів та ще 400 тисяч гривень – на заробітну плату КП «Покровськ Агро».

Також серед проєктів рішень – передача КП «Покровськтепломережа» легкового автомобіля Lanos в користування на умовах оренди та передача транспортного засобу з балансу Управління соціального захисту населення на баланс Покровської міської ради для обслуговування місцевих мешканців.

Серед іншого, надійшла пропозиція від депутата міської ради Сергія Андрійченка щодо компенсації послуг з утримання житлових будинків. 
Як пояснив заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський, на сьогодні немає жодних юридичних механізмів впливу на приватні підприємства, які обслуговують житловий фонд. 

 

«Ми закрили усі заявки щодо поточного ремонту покрівель. За рахунок місцевого бюджету був придбаний шифер та виконані роботи з його монтажу. Найближчим часом ми зробимо аналіз, скільки вже витрачено коштів з місцевого бюджету на будівельні матеріали для ремонту покрівель будинків, які входять до ОСББ або які обслуговують керуючі кампанії. На підставі цих даних будемо дивитись, що ще можна профінансувати», - зазначив Олександр Добровольський. 
Усі питання порядку денного були розглянуті та одноголосно затверджені учасниками сесійного засідання.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію